קרם שומר וגראנה פדאנו

רומי נדלר
אופן ההכנה
  1. חותכים את השומר לפרוסות דקות מאוד, עדיף עם מנדולינה.
  2. במחבת רחבה ממיסים את החמאה, מוסיפים את השומר, עוטפים את השומר בחמאה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה, עם מכסה.
    הבישול ארוך יחסית, מוציא את טעם האניס החריף מהשומר, והופך אותו למתקתק ועדין.
  1. מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים ומלח, לפי הוראות היצרן.
    (אם שופכים את הפסטה למסננת, לשמור חצי כוס ממי בישול הפסטה)
  1. כשהפסטה מוכנה לרמת אל-דנטה, מוסיפים אותה למחבת, עוטפים אותה בשומר, מוסיפים את הגראנה פדאנו, חצי כוס ממי בישול הפסטה ומקפיצים במחבת עד ליצירת קרם שעוטף את הפסטה.
    מי שרוצה להפוך את הרוטב לעוד יותר קרמי, יכול להוסיף בשלב הזה גם 100 מ”ל שמנת, אבל זו בהחלט לא חובה.
  2. מתבלים בפלפל שחור גרוס ובמעט מלח (זכרו שגם לגבינה יש את המליחות שלה)
  3. מגישים מיד, כמובן שעוד קצת גראנה פדאנו בהגשה לא מזיקה לאף אחד
מצרכים

חצי קילו שלטיאלי ווראצ’י

2 יח’ שומר

40 גרם חמאה מלוחה דה נורמנדי

מלח, פלפל

80 גרם גראנה פדנו

אפשרי: 100 מ”ל שמנת 38% שומן

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
יש לנו יין על מדפי הפרומז'רי
נשמח לאישורך
אינך רשאי להמשיך בתהליך הרכישה.
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם