About
אודות
גבינה צרפתית מיוחדת שמקורה בהרי המאסיף-סנטרל שבדרום צרפת. באזור זה פועלות מחלבות כפריות עתיקות ששומרות על מסורת הכנה ארוכת שנים. בתהליך הייצור משלבים טכניקות של גבינות רכות וגבינות כחולות. כך נוצרת גבינה שמחברת בין עולם הברי הקרמי לעומק הארומטי של גבינות כחולות. קליפת הגבינה עטופה פחם ובפנים מתגלה גוף פנימי בהיר בעל ורידים כחולים עדינים, עם ליבה רכה ועשירה. הטעם מורכב אך מאוזן, מתחיל בחמאה ושמנת מתוקה וממשיך לעדינות כחולה נקייה ומדויקת. המרקם נימוח ורך במיוחד במרכז, חלק ונעים על הלשון, ומעניק חוויה עשירה ומפנקת בכל ביס.
יין לבן מעוגל כמו שרדונה או סוביניון בלאן מאוזן יחמיא לגבינה, ריבת תאנים מתאימה לה במיוחד, והגבינה תהדר כל פלטת גבינות חגיגית.



