About
אודות
פרינסס דה ברביו נולדה ברכסי הפירנאים שבדרום מערב צרפת, אזור הידוע במרעה הרים טבעי ובחלב כבשים עשיר וריחני. הפרינסס היא בדיוק הגבינה המגלמת את השלווה של אזור זה בצרפת, החלב מגיע מעדרי כבשים הגדלים באוויר ההרים הקריר, והיצרנים המקומיים שומרים באהבה על מסורת ארוכת שנים של עשייה מדויקת ונקייה.
הגבינה עשויה מחלב כבשים מפוסטר ומבשילה בקליפה לבנה ורכה המעניקה לה מרקם קטיפתי וארומה פטרייתית עדינה, בפנים הגבינה רכה ונימוחה, עם טעם נקי, מעט מתקתק, שמביא לידי ביטוי את מתיקות החלב ואת רכות ההבשלה.



