Pecorino Romano

פקורינו רומאנו

“רומאנו” אינו מעיד על רומא כעל עיר הייצור של הגבינה, אלא מתייחס אל הרומאים אשר כבר לפני 2000 שנה היו מיצרים גבינה בשיטה זהה לזו המודרנית. פקורינו רומאנו נפלאה לגירוד ולבישול ויכולה גם לשמש כתחליף נהדר לפרמג‘אנו במקרה של רגישות לחלב בקר.

סוג החלב
כבשים
ארץ מקור
איטליה
סוג הגבינה
קשה

25.99

גרם
גרם
מוצרים מתאימים
ישראל

14.00

יחידה
 
יחידה
ישראל

14.00

יחידה
יחידה
אדיאזבל D.O.P מעושנת
אדיאזבל D.O.P מעושנת
בקר
ספרד
קשה

22.00

/ 100
גרם
מחיר ל100 גרם: ₪22
גרם
בקר
ספרד
קשה

22.00

/ 100
גרם
מחיר ל100 גרם: ₪22
גרם
פקורינו פפטו
פקורינו פפטו
כבשים
איטליה
קשה

29.90

/ 100
גרם
 
גרם
כבשים
איטליה
קשה

29.90

/ 100
גרם
גרם
פקורינו רומאנו אווירה (1)
About
אודות

פקורינו רומאנו מלוחה וקשה יותר מאחותה שבטוסקנה.
הגבינה מיוצרת בגלגלים של 20 ק“ג ולמרות השם המתעתע, “רומאנו” אינו מעיד על רומא כעל עיר הייצור של הגבינה, אלא מתייחס אל הרומאים אשר כבר לפני 2000 שנה היו מיצרים גבינה בשיטה זהה לזו המודרנית.
פקורינו רומאנו נפלאה לגירוד ולבישול ויכולה גם לשמש כתחליף נהדר לפרמג‘אנו במקרה של רגישות לחלב בקר.
בגרסתה המעודנת יותר ניתן להגיש אותה על פלטת גבינות לצד אגסים רעננים.

יש לנו יין על מדפי הפרומז'רי
נשמח לאישורך
אינך רשאי להמשיך בתהליך הרכישה.
המוצר התווסף לסל