מתכון ל

בואיקוס מושלמים

חן קורן

אופן ההכנה

שמים את הקמח בקערה, בעזרת פומפיה מגרדים את החמאה פנימה ומערבבים לתערובת פירורית.

מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים לבצק אחיד ועוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לשעתיים.

מוציאים מהמקרר, מרדדים בין שני ניירות אפיה לעובי של 2.5-3 ס״מ, ומכניסים למקפיא ל 10- דקות.

מוציאים מהמקפיא, ובעזרת קורצן קורצים עיגולים בקוטר הרצוי ומסדרים על מגש, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.

אופים בתנור שחומם מראש ל 180- מעלות כחצי שעה או עד השחמה יפה וטובה.

אוכלים רותח.

מצרכים

350 גרם קמח תופח
250 גרם גבינה לבנה
100 גרם חמאה
200 גבינת אוניקאאס מאסדאם מגורדת
100 גרם פטה דודוני יוונית
1 ביצה
1 חלמון

לציפוי
1 ביצה
שומשום

Start Cooking

להוטים להתחיל לבשל?

הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
בקר
הולנד
קשה

9.99

/ 100
גרם
מחיר ל100 גרם: ₪9.99
גרם
בקר
הולנד
קשה

9.99

/ 100
גרם
מחיר ל100 גרם: ₪9.99
גרם
פטה דלת נתרן 400 גרם
פטה דלת נתרן 400 גרם
עיזים
יוון
קשה

59.90

/ 1
יחידה
מחיר ל100 גרם: ₪14.97
יחידה
עיזים
יוון
קשה

59.90

/ 1
יחידה
מחיר ל100 גרם: ₪14.97
יחידה
יש לנו יין על מדפי הפרומז'רי
נשמח לאישורך
אינך רשאי להמשיך בתהליך הרכישה.
המוצר התווסף לסל