תלושותי פסטו וגבינות

שלי בר ניב
אופן ההכנה

במיקסר עם וו לישה מערבלים במהירות נמוכה את כל המרכיבים פרט לחמאה עד לאחידות. מגבירים למהירות בינונית ומכניסים בהדרגה את החמאה הקרה.

ממשיכים ללוש כ10-15 דקות עד שהבצק מתנתק מדפנות המיקסר. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה.

מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים ל2.

כל בצק מרדדים למלבן בגודל דף A4. מורחים 100 גרם פסטו ומפזרים 50 גרם מכל גבינה. חותכים את הבצק לריבועים בגודל 6*6 סמ, ועורמים את הריבועים אחד על השני בכמה ערימות. משכיבים את ערימות הבצק בתוך תבנית אינגליש כך שהן עומדות על הצד,

את כל הגבינה שנפלה לנו בדרך אנחנו מפזרים מעל הבצק בתבנית.

להניח את הבצק להתפחה של שעה וחצי, למרוח בביצה טרופה, לאפות כחצי שעה ב170 מעלות.

מצרכים

לבצק בריוש:

320 גרם קמח

40 גרם סוכר

8 גרם מלח

5 גרם שמרים יבשים

4 ביצים מדיום

160 גרם חמאה איטלקית מובחרת מחלב בקר קרה חתוכה לקוביות

למלית:

200 גרם פסטו באשר

100 גרם פטה דודוני חתוכה לקוביות קטנות

100 גרם שתי אחיות – סרפינה חתוכה לקוביות קטנות

** 2 תבניות אינגליש

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם