פריטטה עגבניות ובוש עזים

טלי פרידמן
אופן ההכנה

בקערה יש לערבב את חומרי הפריטטה פרט לשמן זית, בוש העזים והעגבניות.

לחמם מחבת על אש גבוהה עם שמן זית לצקת את החומרים לפזר יפה מלמעלה את העגבניות הלחות ואת הבוש בפרוסות בחיתוך גס.

לאחר כ 3- דק להנמיך את האש לנמוכה ולהמשיך לבשל עוד כ 6- דק.

לכבות האש ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לעוד 10-15 דק לקבלת צבע זהוב, לסיום הבישול.

להוציא מהתנור ולהגיש מיד.

מצרכים

100-150 גר' בוש עזים
15 שמיניות עגבניות מיובשות
5 ביצים
150 גרם שמנת מתוקה
50 גרם פרמג׳אנו רג׳אנו מגורד
מלח, פלפל לבן גרוס
2 כפות שמן זית באשר למחבת

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
עיזים
הולנד
בשלה

25

/ 100
גרם
+-
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו מתרחב, אבל רק נוודא שאנחנו מגיעים עד אליכם