פולנטה

שף בנימין אזולאי
אופן ההכנה

*ציר ירקות – לפחות מ – 3 ירקות שונים (בצל לבן, גזר, סלרי, שומר)
מבשלים בסיר כ 15 דק ומסננים מהירקות.
*מבשלים את התירס במים קרים – לאחר הרתחה מבשלים לעוד 7 דקות ומוציאים .
חותכים את התירס וטוחנים במג'י מיקס/מערבל מזון
מחממים בסיר את החלב והציר ירקות – לא להביא את הנוזל לרתיחה חזקה
מוסיפים לאט את הקמח פולנטה ולערבב למסה אחידה
להוסיף את התירס הטחון ולערבב עד למרקם דייסה
להוסיף חמאה ולערבב עד למרקם חלב
מגרדים את הגבינת הפרמזן וגבינת בורן דבש עיזים
עד למסה אחידה

 

הגשה :
להגישה בקערה ולגרד מעל פרמזן

מצרכים

7 תירס מסוג "גילי"
חצי קילו קמח פולנטה
ליטר חלב
ציר ירקות – ליטר
150 גרם גבינת פרמזן
150 גרם גבינת בורן דבש עיזים
100 גרם חמאה

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם