עוגיות פרמג'אנו רג'אנו

שלי בר ניב
אופן ההכנה

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח, חמאה, פפריקה ומלח עד שמגיעים למרקם חולי

מוסיפים את החלבון והגבינות ומערבבים עד שהבצק אחיד.

את הבצק אנחנו מגלגלים לגליל בקוטר 4-5 סנטימטר, עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים כחצי שעה.

מוציאים מהמקפיא, מברישים את הגליל בחלבון ומגלגלים אותו בתערובת של שומשום וצ’ילי.

פורסים את הגליל לפרוסות בעובי חצי סמ ומסדרים על מגש.

אופים 10-15 דקות ב170 מעלות.

מצרכים

200 גרם קמח

100 גרם חמאה איטלקית מובחרת מחלב בקר קרה חתוכה לקוביות

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

60 גרם חלבון

50 גרם פרמג'אנו רג'אנו 41 חודשים מגורד

50 גרם פרובולונה ג'יאוונה מגורד

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם