עוגיות מנצ׳גו ופיסטוק

חן קורן
אופן ההכנה

לקערת מיקסר מכניסים את החמאה הרכה ומערבלים כ 2- דקות, מוסיפים את הביצה ומערבלים לאיחוד. מוסיפים את הגבינות והתבלינים ומערבלים לאיחוד.

מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שהמסה הופכת לפירורי בצק גדולים.

מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומהדקים אותו בידיים.

מחלקים את הבצק ל 2- חלקים ומגלגלים כל חלק לגליל בקוטר 3 ס"מ.

עוטפים כל גליל בניילון נצמד ומקפיאים למשך חצי שעה.

מחממים תנור ל 180- מעלות, מברישים כל גליל בביצה טרופה ומגלגלים בפיסטוקים טחונים או במגוון התוספות לגלגול.

בעזרת סכין חדה חותכים לדיסקיות בעובי חצי ס"מ ומסדרים בתבנית.אופים כ 25- דקות ומצננים.

מצרכים

230 גרם קמח
180 גרם חמאה רכה
1 ביצה בטמפ׳ החדר
200 גרם גבינת מנצ׳גו סמי קורדו מגורדת
20 גרם גבינת אוניקאאס מאסדאם מגורדת
2 כפיות שבבי צ׳ילי יבש
½ כפית מלח דק
½ כפית פלפל שחור

לגלגול
פיסטוקים טחונים לאבקה
שומשום שחור/לבן
פרג או קצח

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם