סלט תאנים צלויות ממולאות בבלו ד׳אוורן

טלי פרידמן
אופן ההכנה

מניחים את התאנים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

לכל חצי תאנה דוחסים בזהירות, בעזרת האצבעות, מעט גבינה. מטפטפים מעט שמן זית ומתבלים בעלי תימין.

אופים 8-10 דקות בתנור שחומם מראש ל 180- מעלות, עד שהגבינה נמסה.

בינתיים מערבבים בצנצנת סגורה היטב את מרכיבי הוויניגרט, מניחים עלי רוקט בצלחת הגשה ויוצקים את הרוטב.

מסדרים מעל את התאנים הצלויות ומגישים.

 

להכנת בלסמי מצומצם: יוצקים חומץ לסיר קטן ומחממים על אש נמוכה, מבלי להביא לרתיחה, או שתוכלו לקנות מוכן בסניף באשר הקרוב.

מצרכים

מצרכים:
½ ק"ג תאנים חצויות לאורך
100 גרם בלו ד׳אוורן
2 כפות שמן זית באשר
2 גבעולי תימין מפוררים לעלים
2 כוסות עלי רוקט

לוויניגרט:
1 כפית שמן זית באשר
1 שן שום קצוצה
מיץ מ- ½ לימון
1 כף חומץ בלסמי מצומצם
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כף דבש
1 כף חרדל
חמישה אגוזי מלך
¼ כוס שמן זית באשר

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם