סלט רוקט

ינון מזרחי
אופן ההכנה

בתנור שחומם מראש ל 180- מעלות, אופים את קוביות הלחם המתובלות בזעתר ושמן זית (מומלץ לקרוץ את הלחם לעיגולים) עד שמתייבש ומקבל צבע שחום.

במעבד חשמלי טוחנים את היוגורט והנענע לרוטב ירוק ואחיד, מתבלים במעט מלח. במחבת חמה עם מעט שמן זית צורבים את קוביות החלומי ומתבלים במעט קצח.

קוצצים דק את הנענע, רוקט, בצל ירוק, ארטישוק, מערבבים יחד עם שאר המרכיבים.

מתבלים בשמן זית ומעט לימון.

מערבבים בקערה את כל רכיבי הסלט.

במרכז צלחת ההגשה יוצקים מרוטב היוגורט, מעליו מניחים את הסלט המתובל, מסדרים הקרוטונים והחלומי מעל.

מצרכים

לסלט
צרור רוקט
חופן עלי נענע
12 עגבניות שרי צהובות חצויות
חופן בצל ירוק קצוץ
1 ארטישוק א לה רומנה קצוץ
כחצי זוקיני בינוני פרוס דק )במנדולינה אם ניתן(
מעט לימון ושמן זית באשר

לרוטב יוגורט
צרור נענע
120 גרם יוגורט יווני
2 כפיות שמן זית באשר
מלח

לקרוטונים
3 פרוסות לחם מכל סוג
זעתר איכותי
שמן זית באשר

לגבינת החלומי
70 גרם חלומי קפריסאי חתוך לקוביות של 1×1 ס״מ
שמן זית באשר

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם