סלט סלנובה

ינון מזרחי
אופן ההכנה

בסיר קטן ממיסים את הגרוייר יחד עם השמנת תוך כדי ערבוב.

לאחר שהתערובת אחידה והתחממה קלות מורידים מהאש, מוסיפים כף גבינת שמנת, טורפים עד שהמסה אחידה, מעבירים למקרר למשך כ 60- דקות עד שהקרם מתקרר והופך סמיך.

מערבבים בקערה את כל רכיבי הווינגריט ומוסיפים את החסה לתיבול.

במרכז צלחת ההגשה יוצקים 3 כפות קרם גרוייר, מעליו מניחים את החסה המתובלת ומפזרים מתערובת האגוזים.

מצרכים

לסלט:
ראש חסה סלנובה חצוי או מופרד לעלים

קרם גרוייר:
100 גרם גבינת גרוייר קייב מגוררת דק מאוד
100 גרם שמנת מתוקה
כף (20 גרם) גבינת שמנת

ויניגרט חרדל:
60 גרם מייפל טהור
כף חרדל גרגרים
30 גרם חומץ אגוזים (או חומץ בן יין לבן)
50 גרם שמן קנולה
25 גרם שמן זית באשר
תערובת אגוזים:
2 כפות שברי אגוזי לוז מסוכרים
2 כפות בוטנים קלויים קצוצים
2 כפות קוקוס

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו מתרחב, אבל רק נוודא שאנחנו מגיעים עד אליכם