ניוקי גרנה פדאנו גבינה כחולה וקרם אגוזים

עליזה פרס
אופן ההכנה

מרתיחים מים חמים בסיר

חותכים את הפטריות לרצועת בינונית
במחבת גדולה מחממים חמאה על אש בינונית מוסיפים עלי מרווה.
אחרי שהחמאה נמסה מוסיפים את הפטריות מוגנים אותן 2-3 דקות, הפטריות צריכות להישאר אל דנטה
כשמסיימות לטגן מוסיפים את הגבינה כחולה

במחבת קטנה מבשלים על אש נמוכה חבילת קרם שמנת כפיר 11% וצנצנת פסטו אגוזי מלח תוך כדי ערבוב מתמיד

מבשלים את הניוקי עד שצף
ומוציאים אותו למחבץ עם הפטריות
מוסיפים גרנה פדנו מגורדת, את הרוטב של השמנת ואגוזי המלח, מערבבים הכל יחד ומגישים.

מצרכים

חבילת ניוקי
30 גרם חמאה דה נורמנדי
4 עלי מרווה
חבילת פטריות שיטאקי
חבילת פטריות שי מג’יי (ניתן להשתמש בפטריות פורטבולו)
50 גרם גורוגונזולה
צנצנת של פסטו אגוזי מלך
חבילת גבינת שמנת כפיר
50 גרם גרנה פדאנו

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
יש לנו יין על מדפי הפרומז'רי
נשמח לאישורך
אינך רשאי להמשיך בתהליך הרכישה.
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם