כנאפה דובדבנים בקירש

עדי פרץ
אופן ההכנה

מניחים סיר על אש נמוכה. מוסיפים 1 כוס מים ו 1- כוס סוכר ומערבבים. מחממים סוכר ומים עד שהסוכר נמס בסיר ונוצר סירופ בטמפ׳ של 115 מעלות.

 

מחממים תנור ל 190- מעלות. בכלי עמוק ועמיד לתנור מניחים פרוסות דקות של חלומי קפריסאית, ומעליהן שופכים את הדובדבנים עם הנוזלים. מכניסים לתנור לכ 5- דקות, עד שהגבינה מתרככת.

 

במחבת קטנה מניחים רינג בגודל הרצוי (או משתמשים בכלי קטן ייעודי), ובתוכה כף גדושה של חמאה. מוודאים שהאש נמוכה, מפרידים היטב את שערות הקדאיף ויוצרים שכבה עבה שלהן בתוך הרינג, ומהדקים עם היד.

על שערות הקדאיף מניחים את גבינת החלומי שהתרככה והדובדבנים בפיזור שווה, וסוגרים עם שכבה דקה של שערות.

 

אחרי 2-3 דקות מוציאים את הרינג והופכים בזהירות את הכנאפה לצדה השני. (השערות צריכות להיות זהובות מאוד).

בסיום ניתן לזלף מי סוכר ולקשט בפרי העונה.

מצרכים

50 גרם חמאה דה נורמנדי
100 גרם שערות קדאיף
1 חב׳ גבינת חלומי קפריסאית
דובדבנים בקירש – יח׳ לפי בחירה
מי סוכר

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם