טאלג’אני צרוב וזרעי עגבנייה

שף בנימין אזולאי
אופן ההכנה

מגרדים בפומפייה את העגבניות
חותכים את הפלפל לקוביות קטנות קצוצות
צורבים את הגבינה על אש נמוכה עד להשחמה.

 

הגשה:
מניחים את הגבינה על צלחת מעל את העג בנייה והפלפלים
ומזלפים מעל שמן זית .

מצרכים

גבינת טאלאגני
2 עגבניות
פלפל צ’ילי ירוק
שמן זית

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
יש לנו יין על מדפי הפרומז'רי
נשמח לאישורך
אינך רשאי להמשיך בתהליך הרכישה.
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם