גבינת מאנורי צרובה על מטבוחה ביתית

ארז גולקו
אופן ההכנה

מחממים שמן זית בסיר שטוח וגדול.

מוסיפים את הבצל ולאחר השחמה קלה מוסיפים את השום והתבלינים.

מערבבים כחצי דקה ומוסיפים את העגבניות.

מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה ומערבבים כל כמה דקות כדי שלא יידבק לתחתית הסיר.

מבשלים עד שהכמות מצטמצמת לחצי ומכבים את האש.

לפני ההגשה מחממים טוב טוב מחבת פסים ומטגנים את גבינת המאנורי כ 2-3- דק' מכל צד או עד שמקבלת פסים יפים.

בצלחת הגשה עמוקה מניחים את המטבוחה במרכז (5-6 כפות גדושות) מעל מסדרים את המאנורי, מפזרים צנוברים, נענע ומזלפים מעט שמן זית.

מומלץ לסחוט מעט לימון בזמן ההגשה.

 

טיפ לחברים של באשר:
* כאשר המטבוחה מתקררת ניתן להעבירה לקופסאות קטנות ולהקפיא.
* ניתן לטחון בבלנדר מוט ולקבל רסק עגבניות שישמש אותנו לרוטב פסטה, לפיצה ועוד…

מצרכים

150 גרם גבינת מאנורי חתוכה לאורך בעובי של 1 ס"מ
3 קילו עגבניות לבישול קצוצות דק לסלט
3 בצלים לבנים גדולים חתוכים לסלט
6 שיני שום קצוצות
חופן צנוברים קלויים (קלייה ביתית ללא מלח)
4 כפות שמן זית באשר
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה פלפל
2 כפות פפריקה אדומה מתוקה
חצי כפית כמון

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו מתרחב, אבל רק נוודא שאנחנו מגיעים עד אליכם