בואיקוס מושלמים

חן קורן
אופן ההכנה

שמים את הקמח בקערה, בעזרת פומפיה מגרדים את החמאה פנימה ומערבבים לתערובת פירורית.

מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים לבצק אחיד ועוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לשעתיים.

מוציאים מהמקרר, מרדדים בין שני ניירות אפיה לעובי של 2.5-3 ס״מ, ומכניסים למקפיא ל 10- דקות.

מוציאים מהמקפיא, ובעזרת קורצן קורצים עיגולים בקוטר הרצוי ומסדרים על מגש, מורחים בביצה ומפזרים שומשום.

אופים בתנור שחומם מראש ל 180- מעלות כחצי שעה או עד השחמה יפה וטובה.

אוכלים רותח.

מצרכים

350 גרם קמח תופח
250 גרם גבינה לבנה
100 גרם חמאה
200 גבינת אוניקאאס מאסדאם מגורדת
100 גרם פטה דודוני יוונית
1 ביצה
1 חלמון

לציפוי
1 ביצה
שומשום

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו מתרחב, אבל רק נוודא שאנחנו מגיעים עד אליכם