פילה לברק וארטישוקים ממולאים בגבינות

סהר רפאל
אופן ההכנה

מניחים מחצית מהלברק על נייר אפייה ומושחים במעט שמן זית ומעט מלח.

מערבבים את כל המרכיבים היטב ומניחים על כל חתיכת לברק.

מעליהם מניחים עוד חתיכת לברק עם העור כלפי מעלה ומתבלים במעט מלח פלפל ותימין מעל.

מערבבים את כל מרכיבי המילוי בתוך הארטישוק מכניסים את הארטישוקים והלברק לתנור 200 מעלות שחומם מראש ל 7 דקות צלייה.

מניחים בכל צלחת הגשה 3 זוגות לברק ולצידם ארטישוקים ומגישים.

מומלץ להגיש עם מעט רוטב יוגורט לצד המנה.

מצרכים

8 יח׳ פילה לברק פרוס ל 3

מילוי ללברק:
100 גרם עגבניות מיובשות קצוצות
200 גרם גבינה כחולה בלו ד'אוורן
100 גרם גבינת פיאנקו עזים צעירה
1 שן שום קצוצה
5 עלי בזיליקום קצוצים
מלח
פלפל
2 כפות שמן זית באשר
חופן עלי תימין

12 ארטישוקים ״אלה רומנה״ חצויים

מילוי לארטישוקים:
200 גרם בוש עזים
100 גרם פרמג׳אנו רג׳אנו
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
עיזים
הולנד
בשלה

25

/ 100
גרם
+-
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם