סלט חוביזה פרי העונה ובלו ד׳אוורן

ארז גולקו
אופן ההכנה

מפרידים את עלי החובזה מהגבעול, שוטפים ומשאירים שלמים או חותכים גס.

חותכים את הקולרבי לרבעים ולאחר מכן לפרוסות דקות.

חותכים את השומר לחצי ולפרוסות דקות.

חותכים את הבצל לחצי ולפרוסות דקות.

בקערת ערבוב מכניסים את כל המרכיבים, מוסיפים את התבלינים, לימון ושמן זית.

מערבבים ומעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל גבינת בלו ד'אוורן בצורה חופשית ושקדים קלויים.

מצרכים

200 גרם בלו ד'אוורן
2 חופן עלי חוביזה
1 קולרבי מקולף
1 שומר
חצי בצל סגול
רבע מלון קטן חתוך לפרוסות דקות / אגס/ גוייאבה
מיץ מלימון
קורט פלפל
2 קורט מלח
קורט סומק
שמן זית באשר
חופן שקדים פרוסים קלויים (קלייה ביתית ללא מלח)

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם