חלת גרוייר

עדי פרץ
אופן ההכנה

מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים שמרים יבשים ומערבבים עד להטמעת השמרים בקמח.

מוסיפים לפי הסדר סוכר, גבינת גרוייר קייב, צימוקים, שמן זית, ביצים ומים קרים. עם וו לישה לשים במהירות נמוכה במשך 6 דקות.

מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש במהירות גבוהה במשך 2 דקות.

מכסים את הקערה בשקית ניילון מחוררת קלות (השמרים צריכים לנשום) ומניחים בצד לשעת התפחה.

 

מחלקים את הבצק ויוצרים כדורים של 200 גרם כל אחד, ומשאירים אותם למנוחה של 15 דקות.

מחממים תנור ל 180- מעלות ומניחים בתחתיתו מגש עם מים קרים.

לאחר רבע שעה יוצרים מכל כדור נקניק וקולעים צמה.

משאירים להתפחה של כ 60- דקות ומכניסים לתנור לכ 20- דקות או עד השחמה.

מצרכים

1 קילו קמח / קמח מניטובה
10 גרם שמרים יבשים
120 גרם סוכר
כף רוזמרין / טימין קצוץ דק
100 גרם גבינת גרוייר קייב מגוררת
50 גרם צימוקים
100 מ״ל שמן זית באשר
2 ביצים M
450 מ״ל מים קרים
15 גרם מלח

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו מתרחב, אבל רק נוודא שאנחנו מגיעים עד אליכם