גאלט קישואים ומדליוני עזים

שלי בר ניב
אופן ההכנה

במיקסר עם וו גיטרה מכניסים קמח וחמאה קרה חתוכה לקוביות, מערבבים עד שהמסה הופכת לפירורים, מוסיפים חלמונים ופרמג'אנו מגורד ומערבבים רק עד לאיחוד, ניתן לעזור לבצק להתאחד עם הידים בסוף הערבוב. מרדדים על נייר אפייה למרובע בעובי 1סמ.

ממיסים חמאה וקמח בסיר כ2 דקות, מוסיפים את החלב, אגוז מוסקט ופלפל אנגלי (כמה שאתם אוהבים), וממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה כ5 דקות.

מוסיפים פנימה את הפמרג'אנו ומערבבים. מורחים את הבשמל במרכז הבצק, משאירים שוליים של כ3 סמ.

מסדרים את הקישואים על הבשמל ומעל מפזרים את מדליוני גבינת העיזים. ניתן לפזר אגוזים מעל (עגון אגוזי מלך, פקאן, שקדים).

את קצוות הבצק מברישים בחלמון. בקערה מערבבים את השקד הפרוס והחלבון ומדביקים על קצוות הבצק. אופים כ30 דקות ב170 מעלות.

מצרכים

מרכיבים לבצק:

200 גרם קמח

100 גרם חמאה איטלקית מובחרת מחלב בקר

2 חלמונים

50 גרם פרמג'אנו רג'אנו 41 חודשים

מרכיבים לבשמל:

50 גרם חמאה איטלקית מובחרת מחלב בקר

20 גרם קמח

200 גרם חלב

אגוז מוסקט

פלפל אנגלי

70 גרם פרמג'אנו רג'אנו 41 חודשים

400 גרם קישואים על הגריל

15 מדליוני גבינת עיזים טריה

לציפוי הבצק:

50 גרם שקד פרוס

30 גרם חלבון

Start Cooking
להוטים להתחיל לבשל?
הוסיפו עכשיו לסל את מוצרי באשר המשתתפים במתכון
המוצר התווסף לסל
שירות המשלוחים שלנו גדל מיום ליום! בואו נוודא שאנחנו מגיעים גם אליכם