“אני זוכרת שעמדתי בבאשר פרומז’רי במחנה יהודה, נפעמת מהטעמים המתמזגים ומשתלבים לכדי שלמות, ומתרשמת מהמקצועיות, החמימות והחיוך של אלי באשר” מספרת מיכל, מנהלת באשר פרומז’רי במישור אדומים, ומוסיפה “אף על פי שהחנות הייתה מלאה באנשים הרגשתי יחידה ומיוחדת!”. החיבור של מיכל ומשפחתה לעולם הגבינות החל יחד עם בעלה לפני כ-20 כשנה, כשהחלו לייבא גבינות איכות ולעבוד מול אלי באשר. כך החלה חברות שהתעצמה לאורך השנים יחד עם האהבה לגבינות ומוצרי בוטיק מאירופה. במשך שנים מיכל זכתה לטייל ולחקור טעמים מקומיים, להשתתף בסדנאות בישול, לטייל ביקבים ולהרחיב את אופקיה הקולינריים. “אוכל עבורי הוא כבר לא רק סיפור צרכים אלא גם ביטוי עצמי, אפשרות להוקיר את המסורת ולהפגין מעוף וחדשנות באותה העת”.
קשה למיכל לבחור גבינה אהובה אחת, עבורה החיבור בין טעמים ומרקמים שונים הוא התשוקה העקרית, אבל היא משתפת שיש לה חיבה גדולה לחאודה בורן עיזים מיושנת עם כמהין, דליס דה קרמו ונערת רועים עיזים. היא ממליצה על שילוב קולינרי מיוחד של ארטישוק אלה רומנה, שקדי מרקונה קצוצים וקרמה בלסמי, המונחים על באגט מרוח בחמאת כמהין ומעל הקרנבל מפוזרים פתיתי פרמז’ן! סניף באשר פרומז’רי מישור אדומים מנוהל על ידי מיכל, אך הוא סניף משפחתי. חוץ מאות גבינות איכות מכל העולם, מעדנים מעולים שנבחרו בקפידה וכריכי גורמה בלתי נשכחים, הוא מעוצב לעילא – מלאכת מחשבת של פרטים עיצוביים החוברים יחד כדי ליצור חוויה שלמה לסועד או לרוכש. “אני רוצה שכל אדם שנכנס לחנות יזכה בחוויה מרתקת, בה עולמות מגוונים יחברו יחד ויתנקזו לכדי ביס אחד מושלם שאומר הכל”. מוזמנים!